Online

Social media

Bijna iedere Nederlander gebruikt wel een vorm van Social media om in contact te blijven met vrienden, kennissen en zakelijke relaties. Het maakt dus eigelijk niet uit in welke branche jouw bedrijf zit, er is altijd wel een social mediaplatform waar jouw klanten zich bevinden. Maar hoe bereik je die klanten en wat ga je ze vertellen of laten zien? Wij helpen je om antwoord te krijgen op deze vragen.

Doe je nog weinig met social media en heb je niet echt een idee hoe je ermee moet beginnen dan kunnen wij je helpen een met een doelgerichte training of door het maken van een socialmediaplan. Zo krijg je handvaten om zelf aan de slag te gaan. Wil je zelf niet aan de slag maar laat je de social media liever over aan professionals? Dan kan Staal Communiceert dat voor je verzorgen.

Adverteren op social media

Het adverteren op social media is een ijzersterk middel om je klanten te bereiken. Om maximaal resultaat te behalen is het belangrijk om beeld (foto of video) en tekst goed te laten aansluiten bij je boodschap. Daarnaast is het bepalen van de juiste doelgroep belangrijk het bijhouden van de prestaties van je advertenties en waar nodig bijsturen voor een optimaal rendement. Dit volledige traject kunnen wij voor jou verzorgen.

Retargeting

Verkoop je producten via je website of wil je leads verzamelen? Dan is retargeting de uitgelezen manier om naast adverteren, klanten te stimuleren om tot actie over te gaan. Bij retargeting laten wij een bezoeker van je website, die geen actie heeft ondernomen, op social media nog een keer een advertentie zien. Deze retarget advertentie bevat een prikkel om de bezoeker terug te laten keren naar je website. Met natuurlijk als doel om hem daar alsnog actie te laten ondernemen zodat we sturen op rendement. We zullen hierbij de resultaten inzichtelijk voor je maken.


Online video

Kijk jij ook graag video? Je bent niet de enige en dat is een waardevol gegeven. Online video is al enorm populair en die populariteit neemt alleen nog maar toe. Volgens onderzoek komt meer dan 80% van al het internetverkeer in 2019 voor rekening van online video. Online video is dus een medium met een groot potentieel.

Geen idee hoe en waar te beginnen? Kom eens langs, bij een kopje koffie of thee praten wij je graag bij en helpen je graag op weg. 

Hieronder alvast een paar redenen waarom video thuishoort in een moderne marketingmix:

  • Video zorgt bijna direct voor een emotionele reactie.
  • Als kijker verwerk je met video meer informatie dan met tekst en foto’s.
  • Video is passief (lekker onderuit hangen) en kost de kijker dus weinig moeite.
  • Met informatieve video’s kun je de kijker iets uitleggen of bijbrengen. Dat brengt een gevoel van professionaliteit en kwaliteit over op de kijker.
  • Video’s zijn uitstekend geschikt om te gebruiken op social media ook en op je website. Ze zorgen vaak voor meer resultaat door een toename in betrokkenheid en vertrouwen in jouw bedrijf.
  • Met YouTube heb je een enorm bereik: het is na Google de grootste zoekmachine ter wereld.

 

Bekijk hier voorbeelden van onze video's


Website

Een snelle en goed vindbare website is een voorwaarde voor jouw online en offline communicatie en marketing. Een website moet ook goed te bezoeken zijn met een smartphone of tablet. Allemaal heel belangrijk, maar wat ons betreft is het belangrijkste punt nog niet genoemd… Namelijk: doelen bereiken. En dat is nou precies waar Staal Communiceert voor jou het verschil kunnen maken.

Iedere ondernemer wil resultaat behalen uit zijn marketinginspanningen. Om resultaat te behalen moet je eerst doelen formuleren. Een doel kan zijn het ontvangen van offerteaanvragen, het invullen van een contactformulier of de aanmelding voor een digitale nieuwsbrief. Wanneer het doel is geformuleerd moeten alle beschikbare middelen worden ingezet om deze te bereiken.

Wij helpen je met het formuleren en realiseren van je doelen. We kunnen de website voor je bouwen en alle online kanalen voor je inrichten. Daarnaast maken we alles meetbaar, dus je weet precies wie je website bezoekt en waarom. En wat er gebeurd met je advertentiebudget: we helpen je bij een effectieve inzet met als doel het beste rendement halen uit je investering.