Nieuwspagina

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Voor de vijfde keer!

We gaan weer een Winkler Prins Charity Golf Tournament organiseren! Dankzij vele sponsorbijdragen kunnen we zaterdag 14 september weer het WP Charity Golf Tournament organiseren. We organiseren een toernooi over 18 holes en voor de niet-golfer worden diverse clinics gegeven. Na de clinic kunnen de niet-golfers het geleerde in de praktijk brengen in een heuse Par3-toernooi. Gedurende de gehele dag wordt u op diverse manieren verrast. Na het actieve deel sluiten we af met een borrel en een barbecue- en saladebuffet.

HET GOEDE DOEL
Zoals altijd doneren we de opbrengsten aan een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om een interactieve theatervoorstelling van de CliniClowns op locatie aan te bieden aan het Cosis Expertisecentrum. Bij het expertisecentrum zijn kinderen van 0-18 jaar betrokken en hebben allemaal een behandeling. Het kan bijvoorbeeld gaan om gedragsproblematiek of om kinderen met een verstandelijke beperking. In Veendam gaat het om zo’n 60 kinderen.

Speciaal voor deze leerlingen en hun ouders en broertjes en/of zusjes wordt deze bijzondere dag georganiseerd. CliniClowns werkt alleen met professionele clowns en kunnen voor ieder gezin zorgen voor een interactieve belevenis met een lach. Voor ouders van deze doelgroep is een dagje uit met gezin niet vanzelfsprekend en daarom hebben wij deze muziekvoorstelling, compleet met tent en 6 cliniclows als het goede doel uitgekozen. De voorstelling zal plaatsvinden bij het Kinderdagcentrum de Kluft in Muntendam.

INSCHRIJVEN
Kijk voor meer informatie op www.wpgolf.nl en schrijf je alvast in.

Graag tot dan!

We bedanken de vele sponsoren om dit mogelijk te kunnen maken!
Winkler Prins Veendam, Golfclub de Compagnie, Staal Communiceert, Wim Zijlema De Echte Bakker, Axians NL, Gemeente Veendam, Nedmag, Rabobank, Taxquis Fiscalisten, Deiman Tours Effektief Facility Services, Kisuma, PreZero, Interoffice.nl, Ankerbeer, Koen Meier, Broekhuis Volvo, RSE Telecom & ICT, Keukenstudio Luit Windt, CPDS, Reisiger Glas- & Schilderwerken, VanDijk, Mobacc Group
... Bekijk meerZie minder

UPGRADE!! Sinds vandaag heeft onze nieuwste digitale Xerox-pers een zeer uitgebreide afwerk-eenheid: papier wordt automatisch ontkruld, er kunnen boekjes met veel meer pagina's dan voorheen inline afgewerkt worden en interne kleurmeting zorgt voor nog consistentere kleur. Met dank aan OneXillium voor de slimme oplossing, levering en installatie!
Dus... snel mooi druk/printwerk nodig? Het kan bij ons sinds vandaag nog sneller en mooier!
#digitaaldruk #flyers #brochure #spoedklus #reprowerk #GepersonaliseerdDrukwerk #glossy #clubblad
... Bekijk meerZie minder

UPGRADE!! Sinds vandaag heeft onze nieuwste digitale Xerox-pers een zeer uitgebreide afwerk-eenheid: papier wordt automatisch ontkruld, er kunnen boekjes met veel meer paginas dan voorheen inline afgewerkt worden en interne kleurmeting zorgt voor nog consistentere kleur. Met dank aan OneXillium voor de slimme oplossing, levering en installatie!
Dus... snel mooi druk/printwerk nodig? Het kan bij ons sinds vandaag nog sneller en mooier!
#digitaaldruk #flyers #brochure #spoedklus #reprowerk #GepersonaliseerdDrukwerk #glossy #clubbladImage attachment

Photos from O.B.S. Noorderbreedte's post ... Bekijk meerZie minder

Image attachmentImage attachment

Wij mochten de bokalen ontwerpen en produceren voor het Sport- en Cultuurgala Veendam dat vorige week gehouden werd. Een prachtige klus!

#lasergraveren #3dontwerp #3dprinten #bokalen #sportprijzen #veendam
... Bekijk meerZie minder

Meer nieuws