Social media

Social media

Bijna iedere Nederlander gebruikt wel een vorm van Social media om in contact te blijven met vrienden, kennissen en zakelijke relaties. Het maakt dus eigelijk niet uit in welke branche jouw bedrijf zit, er is altijd wel een social mediaplatform waar jouw klanten zich bevinden. Maar hoe bereik je die klanten en wat ga je ze vertellen of laten zien? Wij helpen je om antwoord te krijgen op deze vragen.

Doe je nog weinig met social media en heb je niet echt een idee hoe je ermee moet beginnen dan kunnen wij je helpen een met een doelgerichte training of door het maken van een socialmediaplan. Zo krijg je handvaten om zelf aan de slag te gaan. Wil je zelf niet aan de slag maar laat je de social media liever over aan professionals? Dan kan Staal Communiceert dat voor je verzorgen.

Adverteren op social media

Het adverteren op social media is een ijzersterk middel om je klanten te bereiken. Om maximaal resultaat te behalen is het belangrijk om beeld (foto of video) en tekst goed te laten aansluiten bij je boodschap. Daarnaast is het bepalen van de juiste doelgroep belangrijk het bijhouden van de prestaties van je advertenties en waar nodig bijsturen voor een optimaal rendement. Dit volledige traject kunnen wij voor jou verzorgen.

Retargeting

Verkoop je producten via je website of wil je leads verzamelen? Dan is retargeting de uitgelezen manier om naast adverteren, klanten te stimuleren om tot actie over te gaan. Bij retargeting laten wij een bezoeker van je website, die geen actie heeft ondernomen, op social media nog een keer een advertentie zien. Deze retarget advertentie bevat een prikkel om de bezoeker terug te laten keren naar je website. Met natuurlijk als doel om hem daar alsnog actie te laten ondernemen zodat we sturen op rendement. We zullen hierbij de resultaten inzichtelijk voor je maken.