Nieuwspagina

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 maanden geleden

Staal Communiceert
GRATIS MARKETING SPREEKUURHet zijn lastige tijden voor ondernemers. Winkels moeten hun zaak gedeeltelijk gesloten houden. Bedrijven hebben te maken met het wegvallen van bepaalde klanten en dus omzet. Dit gaat ons aan het hart en we willen graag ons steentje bijdragen om te helpen. Daarom starten we vanaf vandaag met een gratis online marketing spreekuur voor onze regio.Tijdens dit spreekuur kun je als ondernemer één-op-één je vragen stellen aan een expert van Staal Communiceert. Als ondernemer moet je veel beslissingen nemen en sta je onder druk. Wij willen je tijdens het spreekuur een luisterend oor bieden en vragen beantwoorden om richting te geven aan je marketing. Denk bijvoorbeeld aan de vraag ‘hoe zet ik mijn social media in om klanten te vertellen wat mijn diensten zijn op dit moment’. Of ‘hoe optimaliseer ik mijn website voor mijn klanten’.Staal Communiceert heeft veel ervaring op het gebied van on- en off-line marketing. We zijn al ruim 40 jaar actief in de gemeente Veendam en werken voor diverse bedrijven in de regio, groot en klein. Het maakt dus niet uit in welke branche de onderneming die zich voor het spreekuur aanmeldt zich bevindt.De spreekuren zijn:
Dinsdagmiddag van 15:00 uur - 16:00 uur en
woensdagavond van 19:30 uur - 20:30 uur.Aanmelden kan via facebook, klik op de knop ‘Nu Boeken’ je kunt dan direct een tijd reserveren. De afspraak zal telefonisch zijn of via een online vergadering. Heb je geen Facebookaccount stuur dan een e-mail naar info@staalcommuniceert.nl. We staan gratis voor je klaar!Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

GRATIS MARKETING SPREEKUUR

Het zijn lastige tijden voor ondernemers. Winkels moeten hun zaak gedeeltelijk gesloten houden. Bedrijven hebben te maken met het wegvallen van bepaalde klanten en dus omzet. Dit gaat ons aan het hart en we willen graag ons steentje bijdragen om te helpen. Daarom starten we vanaf vandaag met een gratis online marketing spreekuur voor onze regio.

Tijdens dit spreekuur kun je als ondernemer één-op-één je vragen stellen aan een expert van Staal Communiceert. Als ondernemer moet je veel beslissingen nemen en sta je onder druk. Wij willen je tijdens het spreekuur een luisterend oor bieden en vragen beantwoorden om richting te geven aan je marketing. Denk bijvoorbeeld aan de vraag ‘hoe zet ik mijn social media in om klanten te vertellen wat mijn diensten zijn op dit moment’. Of ‘hoe optimaliseer ik mijn website voor mijn klanten’.

Staal Communiceert heeft veel ervaring op het gebied van on- en off-line marketing. We zijn al ruim 40 jaar actief in de gemeente Veendam en werken voor diverse bedrijven in de regio, groot en klein. Het maakt dus niet uit in welke branche de onderneming die zich voor het spreekuur aanmeldt zich bevindt.

De spreekuren zijn:
Dinsdagmiddag van 15:00 uur - 16:00 uur en
woensdagavond van 19:30 uur - 20:30 uur.

Aanmelden kan via facebook, klik op de knop ‘Nu Boeken’ je kunt dan direct een tijd reserveren. De afspraak zal telefonisch zijn of via een online vergadering. Heb je geen Facebookaccount stuur dan een e-mail naar info@staalcommuniceert.nl. We staan gratis voor je klaar!

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!
... Bekijk meerBekijk minder

Reacties op Facebook

Mooie foto is het van jullie beide. En goed bezig! 👍

2 maanden geleden

Staal Communiceert

Foto's uit het bericht van Staalboek ... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Staal Communiceert
Bezoek je ons kantoor? Desinfecteer dan bij binnenkomst even je handen met de Zechsal handgel.

Bezoek je ons kantoor? Desinfecteer dan bij binnenkomst even je handen met de Zechsal handgel. ... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Staal Communiceert

Zaterdag 27 februari organiseren wij de 'Ommetje Veendam WandelQuiz'. Een wandeling van +- 4 KM met vragen over de omgeving en hersenweetjes. Opgeven = verplicht en kan via veendambeweegt@veendam.nl of Whats App 06 86 85 68 64. Kosten zijn €1,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Je kunt meedoen met het gezin, individueel of in duo's. Op de route staat een lekker kopje koffie / thee en voor de kinderen wat drinken te wachten. Geef je snel op! ... Bekijk meerBekijk minder

Reacties op Facebook

Mooie foto maar dit is de Vijverlaan en niet de Groen van Prinstererlaan

3 maanden geleden

Staal Communiceert
Weer een leuke opdracht mogen maken voor de Gemeente Veendam. De banners staan op 5 locaties in Veendam. Het ziet er netter en beter leesbaar uit dan het oude systeem met geplakte losse posters.Image attachmentImage attachment

Weer een leuke opdracht mogen maken voor de Gemeente Veendam. De banners staan op 5 locaties in Veendam. Het ziet er netter en beter leesbaar uit dan het oude systeem met geplakte losse posters. ... Bekijk meerBekijk minder

5 maanden geleden

Staal Communiceert

Tijdens de coronacrisis een groepsfoto maken met leerkrachten en leerlingen is natuurlijk niet mogelijk. Gelukkig hebben we hier samen met fotograaf Jan Buwalda een oplossing voor gevonden. Iedereen is los gefotografeerd en wij hebben de losse beelden gemonteerd tot een groepsfoto.

De foto wordt ondermeer het openingsbeeld van de nieuwe website voor het project Passie In Techniek. De website zijn we nog aan het bouwen en komt binnenkort on-line.
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden

Staal Communiceert
Ook vandaag ging er weer een website live. Dit keer een one-page website voor www.decooperatievelaadpaal.nl. Het logo is ook door ons ontworpen.

Ook vandaag ging er weer een website live. Dit keer een one-page website voor www.decooperatievelaadpaal.nl. Het logo is ook door ons ontworpen. ... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden

Staal Communiceert
Gisteravond tijdens een bijeenkomst van de gemeente Veendam is het web platform www.veendambeweegt.nl officieel on-line gegaan. Naast de website hebben wij ook het logo en de nieuwe stijl ontworpen.

Gisteravond tijdens een bijeenkomst van de gemeente Veendam is het web platform www.veendambeweegt.nl officieel on-line gegaan. Naast de website hebben wij ook het logo en de nieuwe stijl ontworpen. ... Bekijk meerBekijk minder

10 maanden geleden

Staal Communiceert
Nieuwsbrieven voor de bewoners van Gorecht-West, Hoogezand.

Nieuwsbrieven voor de bewoners van Gorecht-West, Hoogezand. ... Bekijk meerBekijk minder

10 maanden geleden

Staal Communiceert
Voor Muziek Dans en Theaterschool Veendam kan het nieuwe seizoen weer beginnen binnenkort. De nieuwe informatieboekjes zijn door ons al geleverd.In de gids vind je alle informatie over de beschikbare lessen voor muziek, dans en theater.

Voor Muziek Dans en Theaterschool Veendam kan het nieuwe seizoen weer beginnen binnenkort. De nieuwe informatieboekjes zijn door ons al geleverd.

In de gids vind je alle informatie over de beschikbare lessen voor muziek, dans en theater.
... Bekijk meerBekijk minder

11 maanden geleden

Staal Communiceert
Voor onze prachtige golfclub, De Compagnie, hebben we dit bord mogen ontwerpen en maken. Hiermee wil de club het plan, om middels de uitgifte van obligaties een investering in nieuwe faciliteiten te kunnen doen, wat extra motivatie meegeven. De (tussen)stand kan namelijk steeds worden aangepast na iedere nieuwe uitgifte. Meer informatie over het plan? Neem gerust contact op met Golfclub de Compagnie!

Voor onze prachtige golfclub, De Compagnie, hebben we dit bord mogen ontwerpen en maken. Hiermee wil de club het plan, om middels de uitgifte van obligaties een investering in nieuwe faciliteiten te kunnen doen, wat extra motivatie meegeven. De (tussen)stand kan namelijk steeds worden aangepast na iedere nieuwe uitgifte. Meer informatie over het plan? Neem gerust contact op met Golfclub de Compagnie! ... Bekijk meerBekijk minder

11 maanden geleden

Staal Communiceert
Dit verkorte on-line jaarverslag hebben we voor Lefier mogen maken. Met name de animaties maken het tot een dynamisch geheel. Echt een keer iets anders! https://jaarverslag2019.lefier.nlImage attachmentImage attachment

Dit verkorte on-line jaarverslag hebben we voor Lefier mogen maken. Met name de animaties maken het tot een dynamisch geheel. Echt een keer iets anders! jaarverslag2019.lefier.nl ... Bekijk meerBekijk minder

Reacties op Facebook

Ziet er prachtig uit 👍👍

1 jaren geleden

Staal Communiceert
Wat een mooie actie van Lefier! Wij mochten het ontwerp maken voor deze vrolijke poster.

Wat een mooie actie van Lefier! Wij mochten het ontwerp maken voor deze vrolijke poster.Vandaag zijn we door ons hele werkgebied heen gereden en hebben we bloemen bezorgd bij al onze complexen waar onze oudere huurders wonen. Want in deze tijd rond het coronavirus zijn juist zij extra kwetsbaar. En ook tijdens de telefoongesprekken die wij momenteel houden met onze klanten, hebben we gemerkt dat velen zich alleen en ongerust voelen. En daarom vonden we het waardevol om juist deze mensen een extra hart onder de riem te steken en op te vrolijken met een bloemetje.
De actie werd ontzettend enthousiast ontvangen door onze bewoners. En onze collega's hebben er heel erg van genoten om de bloemen te verspreiden en de blije gezichten van onze klanten te zien.
... Bekijk meerBekijk minder

1 jaren geleden

Staal Communiceert
Veel klanten vragen op dit moment om Corona gerelateerde illustraties voor hun online communicatie maar ook om materialen zoals poster en banners. Communicatie blijft heel erg belangrijk ook in deze periode.

Veel klanten vragen op dit moment om Corona gerelateerde illustraties voor hun online communicatie maar ook om materialen zoals poster en banners. Communicatie blijft heel erg belangrijk ook in deze periode. ... Bekijk meerBekijk minder

1 jaren geleden

Staal Communiceert
Wil je snel reageren op de markt en je producten of diensten ook on-line aanbieden? Wij bouwen razendsnel webshops van klein tot groot.

Wil je snel reageren op de markt en je producten of diensten ook on-line aanbieden? Wij bouwen razendsnel webshops van klein tot groot. ... Bekijk meerBekijk minder

1 jaren geleden

Staal Communiceert

Update m.b.t. Coronavirus

Onze dienstverlening en service blijven onverminderd op peil de komende periode tot 6 april. Fysieke afspraken maken wij wanneer deze strikt noodzakelijk zijn. Onze reguliere werktijden zijn onveranderd iedere werkdag 8:30 tot 17:00 uur.
... Bekijk meerBekijk minder

1 jaren geleden

Staal Communiceert
Ook in 2020 staan wij weer prominent op de scorekaarten van Golfclub de Compagnie. En de oplettende kijker ziet dat 2020 voor ons een bijzonder jaar is! 🎉

Ook in 2020 staan wij weer prominent op de scorekaarten van Golfclub de Compagnie. En de oplettende kijker ziet dat 2020 voor ons een bijzonder jaar is! 🎉 ... Bekijk meerBekijk minder

Meer laden