Google review cards met display

125,00245,00

Met de Google review cards bieden we je de mogelijkheid om sneller en eenvoudiger meer reviews op Google te krijgen. Geef de kaart aan je klant of doe een exemplaar bij een bestelling in en ontvang gemakkelijk Google-recensies van klanten. De Google review cards zijn zeer klantvriendelijk. Je klanten zien het verzoek om je te beoordelen en hoeven alleen maar de smartphonecamera boven de QR-code te houden en kunnen dan direct een beoordeling achterlaten. Dankzij het display dat geleverd wordt bij dit product vallen de cards goed op.

De kaarten zijn gepersonaliseerd met je logo en bedrijfsgegevens. De QR-code leidt rechtstreeks naar je recensieformulier op Google.
Wij maken en koppelen de QR-code voor directe evaluatie op je Google-profiel voor je! De informatie voor het maken van de QR-code halen we uit je bedrijfsadres dat bekend is bij Google.

Het display is voorzien van een unieke bedrukking met jouw bedrijfslogo.

Leveringsomvang:
• Google review kaartjes 100 x 70 mm
• Baliedisplay formaat 150 x 210 mm

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons binnen 1 dag van ons een link naar een pagina waar je de gegevens voor op het kaartje kunt invullen en je logo kunt uploaden.

Vul Google bedrijfsnaam in
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Ontwerpen
Artikelnummer: STA02302 Categorie: